Izvor:
16.08.2017 u 21:36
0

NEŠA GALIJA PRVI PUT O RODITELJSTVU: Strog sam roditelj, ali nikada nisam udario dete!

Brz način života koji vodimo i izazovi sa kojima se susrećemo u današnjim vremenima, postavljaju pitanja kako usaglasiti roditeljstvo i vaspitavanje dece sa mnogobrojnim dnevnim obavezama.

Neša Galija pored toga što je uspešan muzičar, privatno je otac troje dece. Gostujući u emisiji "POSLE RUČKA" na Happy televiziji pevač je sa milijonskim auditorijumom podelio svoje iskustvo roditeljstava, ali i dao savete mnogima kako da postupaju u toj delikatnoj ulozi:

– Ne postoji šema roditeljstva koju strogo treba pratiti. Svaka osoba je individua za sebe i treba je pratiti, tako i sa decom. Treba slediti njihova interesovanja, ponašanja, snove, pa se shodno tome uklapati. Smtram da sam autoritativan roditelj, ali nikada nisam udario svoje dete. Uvek ih nekako navedem da sami dođu do određenih zaključaka, bez korišćenja prisile – objašnjava pevač.

Svakog radnog dana budite uz emisiju "Posle ručka" od 16 časova i edukujte se o mnogim temamam sa kojima se susreće savremeno društvo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter