Izvor:
27.08.2017 u 20:41
0

OLIVER DRAGOJEVIĆ POČEO SA HEMIOTERAPIJAMA: Pevačeva izjava o podmukloj bolesti je sve iznenadila! (FOTO)

Slavni pevač kaže da ne može svima da čita lekarsku dijagnozu, ali da jeste počeo sa hemoterapijama.

Vest da Oliver Dragojević ima rak pluća pogodila je sve koji vole njegovu muziku, a najviše, naravno njegovu porodicu i prijatelje.

Međutim, dok svi oko njega tuguju on se trudi da bude pozitivan, pa je tako njegova izjava od pre nekoliko dana naišla na mnoštvo pozitivnih komentara.

– Je li me prepalo kad su mi doktori rekli da su našli sumnjivo tkivo koje je možda tumorsko? A što bih se prepao? Imam sedamdeset godina, više bi me iznenadilo da nisu ništa našli – poručio je.

Oliver se trnutno sa celom porodicom nalazi u porodičnoj kući na Korčuli, gde najviše vremena provodi sa unucima. Kako je poručio, treba mu mir, pa moli za razumevanje.

– Svima se zahvaljujem na brizi, no ono što mi sada treba jest mir – rekao je Dragojević.

– Ne mogu svima čitati doktorsku dijagnozu . Neke stvari su prelične. Dijagnoza je takva kakva jeste, ja se lečim, već sam bio na hemoterapiji, sad će biti nastavak i sve je u redu – rekao je Oliver kojem jer na plućima pronađena masa, a još uvijek nisu stigli rezultati svih pretraga koje je pevač obavljao.

Komšije Dragojevića na Korčuli rekle su da se pevač odlično drži, te da ne izgleda kao da je previše oslabio.

– Kad shvatiš da vreme leti, čoveka uhvati panika. Nije to najava kraja, već razmišljanja kroz koja prolaze svi stariji – poručio je Oliver.

Telegraf
Foto: Arhiva/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter