Izvor:
06.09.2017 u 16:02
0

KONAČNO JE POKAZAO JAVNOSTI: Ovo je devojka Mirze Selimovića! (FOTO)

Popularni mladi pevač Mirza Selimović već godinama uspešno krije devojku od očiju javnosti. Pevač o svojim ljubavnim odnosima retko kada otvoreno govori, ali ovoj puta odlučio je da otkrije ko je to osvojio njegovo srce.

Naime, u pitanju je manekenka Jelena Knežić koju je šira javnost upoznala kada se pojavila u spotu Zdravka Čolića za pesmu „Zar se nismo shvatili“. Mirza i ona trenutno odmaraju u Grčkoj.

Zajedničkom fotografijom Mirza je odlučio da stane u kraj pričama koje su ga dovodile u vezu sa drugim pevačicama, te pokazao da je godinama u skladnoj vezi sa prelepom manekenkom.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Instagram/mirzaselimovic23

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter