Izvor:
09.09.2017 u 21:53
0

RODIĆE JE SUROGAT MAJKA: Otkiveno kog će pola biti beba koju čekaju Kim i Kanje!

Sada konačno mogu da počnu da sređuju i dečiju sobicu, jer su saznali i kog pola je beba.

Naime, kako prenose strani mediji, Kim Kardašijan i Kanje Vest će u januaru dobiti još jednu mezimicu. Nortina mlađa sestrica će biti deveti član famoznog Kardašijan kluba.

Izvori bliski porodici su otkrili i detalje anonimne surogat majke, koju je poznati par morao da unajmi zbog velikog rizika da će se Kimina sledeća trudnoća završiti fatalno.

U pitanju je afro-američka žena u dvadesetim, koja je u braku već pet godina. U odličnom je fizičkom stanju, a kako je već rodila dva zdrava dečaka, doktori smatraju da će i ovaj porođaj proći bez problema.

Otkriveno je i da su joj Kim i Kanje platili čak 45.000 dolara za ovu uslugu, ali su joj zabranili da puši, pije, koristi drogu, jede sirovu ribu, farba kosu ili da se kupa u đakuziju.

Zanimljivo je i da joj je Kanje napravio listu svojih pesama, koju zahteva da surogat majka sluša svakog dana.

Izvor:stil.kurir.rs
Foto: Instagram/kimkardashian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter