Izvor:
09.09.2017 u 23:02
0

PESMU ZNATE ALI KO JE DEVOJKA IZ SPOTA: Iznenadićete se kada vidite ko je u pesmi Miroslava Ilića!

Pesma ‘Voleo sam devojku iz grada’ jedan je od većih hitova koje je snimio Miroslav Ilić 1987 godine. Devojka koja se pominje u njemu veliko je iznenađenje za sve.

Devojku iz grada glumila je jedna od najljepših i najcjenjenijih glumica koje je Srbija imal aikada. Sonja Savić. Za one koji nisu gledali spot ovo će biti iznnađenje, obzirom da Sonja upamćena kao predvodnik urbane kulture u bivšoj Jugoslaviji kao činjenice da se družila sa rokerima. Pre svega članovima grupe EKV. Pa, otkud onda Sonja kod ortodoksnog narodnjaka u spotu?

Pesma ‘Voleo sam devojku iz grada’ jedan je od većih hitova koje je snimio Miroslav Ilić 1987 godine. Devojka koja se pominje u njemu veliko je iznenađenje za sve.

Tekst pesme govori o gradskoj djevojci koja je mutila razum mladiću sa sela. Neko bi mogao primetiti da je baš zato ona bila adekvatna za ulogu.
Kako god, spot je bio vrlo interesantan, a kao i filmovi u kojima je Sonja glumila, ovekovečio je osobenu lepotu i neponovljivi šarm ove legendarne glumice.

izvor/noviba

foto/arhiva

video/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter