Izvor:
10.09.2017 u 19:28
0

PREPOZNAJTE LI OVU DEVOJČICU? Danas je ona jedna od najvećih seks-bombi Holivuda! (FOTO)

Šeron Stoun (59) nedavno je sa svojim pratiocima na „Fejsbuku“ podelila fotografiju iz rane mladosti, tačnije iz godišnjeg albuma dok je još išla u školu. Čini se da mnogi ne bi mogli da je prepoznaju da nisu znali da je to zapravo ona jer je od te 1972. prošlo mnogo vremena. Ipak, jedno je sigurno – plenila je lepotom i tada i sada.

To govore i silni pozitivni komentari koji su se nizali jedan za drugim, pa su fanovi delili oduševljenje. Jedan je čak prokomentarisao da je njegov tata išao u školu sa Šeron, ali da mu on nije verovao dok mu otac nije pokazao album iz školskih dana. Drugi je, pritom, uočio sličnost između Šeron i njene koleginice Kim Katral, čuvene Samante Džouns iz serije „Seks i grad“.

Izvor:zena.blic.rs
Foto:Instagram/sharonstone

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter