Izvor:
11.09.2017 u 01:35
0

KOLEGE SE OPROSTILE OD IRENE MIČIJEVIĆ: Šarmom se izdvajala od drugih glumica, a otišla je prerano!

Srpska glumica Irena Mičijević umrla je posle teške bolesti u 45. godini.

Irena je živela i radila u Londonu, a velika želja joj je bila da poslednje dane da provedi u Srbiji.

Porodica srpske glumice je potvrdila za Kurir da je Irena izgubila bitku sa teškom bolešću. Kolege i prijatelji su se na ovaj način oprostili od preminule glumice:

Lena Bogdanović

– Nisam sposobna ništa da vam kažem. Nadam se da ćete me razumeti.

Svetislav Bule Goncić

– Irena je bila veoma posebna glumica. Izdvajala se od drugih koleginica svojim šarmom. Bilo je mi je zadovoljstvo što smo radili zajedno. Prerano je otišla. Podmukla bolest ume da bude surova.

Nataša Drakulić, scenarista serije „Ubice mog oca“

– Upoznala sam Irenu kad je snimala -“Žene sa Dedinja“. Imala sam utisak kao da je znam oduvek, posle će se ispostaviti da se u Londonu druži sa mojom prijateljicom iz detinjstva sa kojom sam davno izgubila kontakt. Tad mi je rekla da svet nije preveliki da se pravi ljudi sretnu i pronađu i da nikad nije kasno. Sad je nažalost kasno za ono što nećemo zajedno proživeti a toliko je planova postojalo.. Jedino sto me lično teši što sam je uspela da je sretnem u svom životu a njenoj porodici želim mnogo snage.

izvor/kurir.rs

foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter