Izvor:
11.09.2017 u 15:00
0

ŽENE SU GA VOLELE VIŠE OD „ZVERKE“: Ovako danas izgleda Ejdan iz serije „Seks i grad“!

Glumac je poznat i po ulozi u filmu "Moja velika mrsna pravoslavna svadba", a svojevremeno je važio za velikog zavodnika, dok je situacija danas potpuno drugačija.

Džon Korbet (56) je krajem devedesetih godina prošlog veka važio za pravog srcelomca, a to se promenilo kada je 2002. godine stao na "ludi kamen" sa koleginicom Bo Derek, koja je od njega starija četiri godine.

Proslavio se ulogom Ejdana u seriji i filmu "Seks i grad", kao i u oba dela ostvarenja "Moja velika mrsna pravoslavna svadba", gde je tumačio lik Ijana.

Uveliko je u šestoj deceniji života, izgleda odlično, a najviše voli da provodi vreme sa svojim kućnim ljubimcima, psima i konjima.

Sa suprugom nema dece, i dalje se bavi glumom i nije fan društvenih mreža.

Izvor:Blic.rs
Foto:Twitter/Lisa Colangelo; tofunmidisu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter