Izvor:
11.09.2017 u 19:59
0

ACA LUKAS POTPUNO ISKRENO ZA HAPPY TV: Šta se desilo u sukobu sa suprugom i koji savet mu je dala CECA! (VIDEO)

Porodična drama Ace Lukasa potresa medije i javnost već danima.

Nedavno je u svim medijima objavljeno da je Lukas fizički nasrnuo na svoju suprugu Sonju.

Pompezni naslovi su svakodnevno punili naslovne strane gotovo svih novina, na portalima je svaka druga vest bila o porodičnom slučaju Vuksanovića, po gradu se danima spekulisalo da li je istina da je pretukao i da li je sve namešteno kako bi se ukaljalo ime popularnog pevača.

Publika je mogla da pročita različite verzije priče o nasilju, uključujući mnoge detalje.

Aca Lukas je gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo" izneo svoju verziju događaja, revoltiran, kako kaže, jer mu ta mogućnost nije data u samom startu, pre nego što je uopšte i jedan naslov objavljen.

– Ja jesam javna ličnost, ali pomerile su se sve granice. Nema smisla do te mere zalaziti u detalje i nečiji privatni život. Sve je krenulo sa novinarima ispred moje zgrade. Sedeli su i slikali sve, pa čak i moje dete. Pisalo se da sam ja njega pretukao. On je mene udario a ja sam uzeo aparat i samo sam mu rekao da obriše slike. Tada je sve počelo. Sa pojedinim medijima ja sam dugo vremena imao dobar ondos, a onda se ovo desilo… Ja sam ženu upozoravao sve vreme. O meni novirani pišu sve najgore, a ljudi mi veruju i vole me. Ja dugo nisam ni reč rekao, niti se oglašavao. Ne znaš šta je gore u celoj priči. Ako ćutis – kao da si kriv, ako kazeš samo "a" – od toga napre kao da si rekao najgoru stvar, ispadne skandal – objasnio je Lukas kako je započeta, kako kaže, "hajka" koja je pokrenuta protiv njega.

Na nedavno hapšenje Saše Mirkovića, nekadašnjeg Lukasovog menadžera, kao i Mirkovićeve navode da mu je Aca dužan novac, popularni pevač imao je kratak komentar:

– Ja u svoje saradnike imam poverenja, oduvek je tako bilo. Nikada se nisam bavio nekim kontrolama i proverama, nikada nida nisam proveravao koliko je karata prodato za moj nastup i slično… Kada neko oseti da nema kontrole, onda kontrolu i gubi.

U medijima se pisalo i da je Lukas nakon skandala sa suprugom pobegao u inostranstvo. O navodnom nasrtaju na suprugu, pisane su razna verzije: noževi, šutiranje, bacanje stvari po kući…

– Nisam pobegao, otišao sam na koncert. Pisalo se da sam je jurio nožem, i da je ona pala u nesvest, a da sam nakon toga pobegao. Posle toga je bila priča da sam mešao espreso nožem, a onda je nakon toga bila priča da sam je malo udario i šutnuo. Advokati su mi rekli da imam dve opcije: da idem u pritvor 30 dana i tu dokazujem nevinost, ili da priznam krivicu i da dobijem uslovnu 10 meseci. Čovek iz mog obezbeđenja je bio ispred, kao svedok da se nista nije desilo. Zamislite da sam ostao u pritvoru 30 dana, koliko bi tek tu bilo naslova za mesec dana. Nisam nasilnik, nisam nikada ni bio. Ja sam naravno protiv svakog vida nasilja, a naročito protiv nasilja nad ženama. Ja čak nisam ni za to da se nasilje nad muškarcima isto tretira kao i nasilje nad ženama, jer su žene fizički slabije. Ja sam video da je to nešto što je kod nas aktuelno, i da se meni cela ta priča pakuje. Sve će to biti jer postoje žene i koje lažno prijavljuju nasilje. Treba da postoji adekvatna kazna i za to. Pre nego što sam stigao da se uopšte oglasim, mediji su već sve objavili, i ja sam proglašen nasilnikom. Za mene je nasilje i to što se sve radi na moju štetu. Žena me lažno optužuje, i na meni se vrši nasilje. Hoću i ja u sigurnu kuću – izjavio je Lukas u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

Popularni pevač se osvrnuo i na događaj koji se tiče sukoba sa novinarom:

– Da on ne bi krivičnu prijavu podneo protiv mene traži 5000 evra za aparat i traži zbog povrede prsnute lobanje, motkom u glavu, u koju je bio zaboden esker, i zbog duševnog bola. Kaže da njegova deca kada vide Lukasa na televiziji beže u drugu sobu. Za sve to ukupno traži 25.000 evra. Čak je došlo do toga da sam ja kada sam video novinare toliko jako dao gas da sam hteo da ih ubijem. Oni su upravo stajali ispred mojih kola, ali naravno da nisam dao gas… Postoji krivac zašto se sve ovo dešava, ti odvratni naslovi. To kada jednom krene, izmakne kontroli.

Lukas je prokomentarisao i svoj odnos sa suprugom Sonjom i objasnio kako njegova porodica reaguje na trenutnu situaciju:

– Sonja i ja se ne čujemo. Moja deca ne komentarišu puno. Oni su već veliki, i neće da dolivaju ulje na vatru. Čak ni moja majka ništa ne govori i ne komentariše.

Pevač objašnjava kako nikada nije rekao ružnu reč za suprugu, i da su takvi navodi u novinama lažni, izmišljeni i izvučeni iz konteksta. Upitan za emocije prema Sonji, Lukas je bio kratak:

– Emocije ne mogu da se opišu i da se izbrišu, a sve ostalo nije za komentarisanje.

U celoj priči javljalo se mnogo medija, novinara, prijatelja, neprijatelja, dušebrižnika, fanova…

Lukas je dobio podršku najbližih, među kojima je i Svetlana Ceca Ražnatović.

– Ceca je rekla nemoj da se primaš i nemoj da reaguješ. Protiv nje su isto vodjene kampanje. Samo me još nisu optužili da sam doveo "Irmu" na Floridu – rekao je popularni pevač na kraju gostovanja jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji.

Happytv.rs
Foto: info24/Facebook/aca lukas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter