Izvor:
11.09.2017 u 17:09
0

POSLE SVEGA: Marija Bulat pokazala TRUDNIČKI STOMAK i podelila emotivnu poruku! (FOTO)

Uz ime Marije Bulat se uglavnom vezuju šokantne priče o kokain-aferama, pa mnogi zaboravljaju da je ona posvećena supruga i brižna majka.

Upravo jednim takvim postom na Instagramu je raznežila sve, kada je podelila fotografiju svog trudničkog stomaka.

"Tačkice moja… Pre tačno godinu dana sam saznala da ćes doći na ovaj svet i niko nije bio srećniji od mene", napisala je supruga Marka Bulata uz emotivan prizor na kom je u prvom planu njen stomak iz perioda kada je bila u drugom stanju.

Podsetimo, Marko i Marija postali su roditelji u februaru ove godine. Iako je ovo najsrećniji dan u životu svakog roditelja, njih dvoje su u početku bili van sebe od brige, budući da se beba rodila pre vremena, nakon čega je provela tri meseca u inkubatoru.

"Čekao sam veoma dugo da se ostvarim kao otac. Ova tri meseca bila su mi protkana nespavanjem i brigom. Još sam pod stresom zbog svega i kada beba ispušta zvuke, nikada ne znam koji su alaramantni, a koji normalni. Onda reagujem na svaki zvuk i gledam šta se dešava, tako da mi je to velika muka", izjavio je Bulat ranije.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Instagram/marija_bulat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter