Izvor:
12.09.2017 u 18:20
0

U ČAST VELIKOG GLUMCA: Ljubiša Samardžić dobija ulicu u Niškoj banji koja će nositi njegovo ime!

Nedavno preminuli srpski glumac Ljubiša Samardžić dobiće ulicu u Niškoj Banji gde je proveo svoje detinjstvo.

Bojan Marinković, predsednik niške Komisije za imenovanje ulica, rekao da će se predlog o tome naći već na prvoj narednoj sednici Skupštine Grada.

Za sada se ne zna koja bi tačno ulica u banji kraj Niša mogla da ponese Samardžićevo ime, ali Marinković kaže da će to najverovatnije biti ili ulica gde je odrastao ili glavno banjsko šetalište.

Marinković očekuje da će predlog biti usvojen na sednici Skupštine Grada, nakon čega bi, kako kaže, trebalo brzo i da se sprovede u delo.

Inače, Ljubiša Samardžić je rođen je u Skoplju, ali kako je poticao iz rudarske porodice, koja je radila u rudniku u Jelašnici, on je stanovao u Niškoj Banji.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter