Izvor:
12.09.2017 u 18:49
0

MIRKOVA BIVŠA DRAGA: Sin Goce Božinovske važi za velikog zavodnika, ali o njoj nikada nije progovorio!

Mirko Šijan je u javnosti poznat kao žestok momak, ali njegov ljubavni život gotovo nikada nije u žiži javnosti i zbog toga se malo ko seća da je pre četiri godine, makar kako se tada pisalo, bio u vezi sa starletom koja je zbog svoje ispovesti postala hit na internetu.

U pitanju je starleta Nada Đukić Blondi sa kojom se Šijan neko vreme viđao 2013. Iako nikada u javnosti nije priznao vezu, mediji su spekulisali da je u pitanju bila fatalna ljubav.

A ko je zapravo Nada Đukić Blondi najbolje je opisala u svojoj ispovesti u emisiji "Opasnice" gde je pred kamerama priznala da je kupila diplomu iz menadžmenta, i da joj je u tome pomogao "kum koji je mnogo jak i koji više nije među živima".

"To sam uradila uz pomoć jednog mog kuma koji je mnogo jak čovek i koji nažalost više nije sa nama. On mi je govorio: "Mnogo si inteligentna jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kucaš, na računaru jako brzo sve radiš." Govorila sam mu da nemam želju i volju da učim, i da su mi neke druge stvari bitnije. Okej, mogu ja da malo sednem da nešto kao naučim i to je to, ali to meni tad fakultet nije bio prioritet. I onda sam s njim dogovorila, on je to završio, ja sam dobila diplomu i tako sam završila fakultet", kazala je ona.

"Neću da kažem na kojem fakultetu sam završila menadžment. Bitno mi je da je diploma kod kuće, sutra znam da neću da radim, jer nisam devojka koja radi, nikad u životu nisam radila niti ću da radim, ja sam toga svesna. Uvek sam sve imala, nikad nisam oskudevala ni u čemu. Ta diploma je kod kuće zbog mojih roditelja jer sam ja došla ovde da se školujem a ne da postanem javna ličnost. Sad da me pitaš, ja nemam pojma šta sam završila", rekla je ona i dobila aplauz za iskrenost.

Inače, Mirka Šijana su povezivali i sa mnogim poznatim devojkama javne scene.

Kurir.rs
Foto:Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter