parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ACA LUKAS U ULOZI VODITELJA NA HEPI TELEVIZIJI: Poznati pevač rame uz rame sa Milomirom Marićem! (video)

 

Popularni pevač Aca Lukas oprobao se ovog jutra kao kovoditelj uz Milomira Marića i Irinu Vukotić u jutarnjem programu Hepi televizije - "Dobro jutro Srbijo". 

Sudeći po brojnim novinskim natpisima, poljuljani bračni odnosi i skandali koji su propratili isti, stavili su Lukasa na 1. mesto aktuelnih tema u državi 

Aca se odlično snašao u ulozi koja mu je ovog jutra dodeljena, uhvativši se u koštac sa brojnim ekonomskim, političkim i temama iz sfere umetnosti. 

Popularni pevač prokomentarisao je i gostovanje u jutarnjem programu Hepi televizije pre tri dana i osvrnuo se na komentare: 

- Kao prvo, moram da vam kažem da vam je emisija veoma gledana, s obzirom na broj pozivao koji sam nakon primio, a to mi je uvek najbolji pokazatelj. Komentari su odlični. Naravno, prvo su me pohvatili da sam naspavan, svež i lep, pa onda sve ostalo. Žao mi je što sam uopšte primoran da gostujem povodom trenutnih događaja koji se dešavaju u mojoj porodici, ali šta je tu je. Priprisuju mi se i nove afere, ali stojički se držim. Prija mi podrška publike, koju mi svakodnevno pružaju u ogromnim količinama - rekao je kovoditelj ovojutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo". 

 

 

Gostovanje Ace Lukasa u emisiji "Dobro jutro Srbijo" ovog ponedeljka pogledajte u videu ispod: 

 

 

Ostanite uz televiziju Hepi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

 

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Live
11:55 Vesti
12:05 Parovi Live
12:55 Vesti
13:10 Parovi Live
14:05 Beni Afet serija
15:00 Parovi - Live
16:00 Posle rucka
17:00 Parovi Live
17:30 Telemaster
18:00 Kviz: Naslovna strana
18:30 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 PROVODADZIJA
slede Parovi Live