Izvor:
15.09.2017 u 02:22
0

Dragana Mićalović otvoreno o greškama u svom životu: VIŠE SAM BILA TUŽNA NEGO SREĆNA!

Sve poznatija sestra Slobode Mićalović priznala je da joj u životu nije sve bilo med i mleko, te da je ispaštala zbog pogrešnog izbora ljudi koje je puštala u svoj život.

Dragana Mićalović (26) otvorila je dušu za jedan magazin, te je osetila potrebu da navede nešto što je malo ko znao. Ona je, naime, rekla da ume brzo da "pročita" karaktere ljudi, ali da se desilo da je osećaj prevari.

– Imam jak instinkt za ljude, stvari i situacije – započela je mlada glumica, poznata po ulozi u seriji "Sinđelići".

Ona je dodala da je patila zbog određenih osoba sa kojima se družila ili bila u emotivnoj vezi.

– Kad bih malo pažljivije slušala i osećala svoj instinkt, bolje bih prošla u životu. Izgleda da je ljubav prema ljudima mnogo jača, pa ona pobeđuje taj osećaj koji posedujem – sigurna je Dragana u svoje reči.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter