Izvor:
16.09.2017 u 03:13
0

UDES NA AVALI: Član Amadeus benda za dlaku izbegao smrt!

Bubnjar Amadeus benda Bojan Zlatanovic, poznatiji kao Tokan večeras je doživeo nezgodu, zbog čega je hitno završio u Urgentnom centru.

Kako Kurir saznaje, član poznatog benda je vozio bicikl na Avalskom putu, kada ga je iznenada udario motorista. Hitna pomoć je, desetak minuta po pozivu, došla na lice mesta, i obojicu prebacila u bolnicu.

Bubnjaru je slomljena ruka i zadobio je i druge povrede, ali je van životne opasnosti.

Klavijaturista Amadeus benda Aleksandra Stanimirovića potvrdio je ove vesti.

– Tačne su informacije, ali još ne znam šta se zaista dogodilo. Znam da je Boki u Urgentnom centru, da ima prelom ruke, ali nije životno ugrožen. Nisam se čuo s njim jer je na pregledima, ali videće moje pozive pa će se javiti – rekao je Aca.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter