Izvor:
16.09.2017 u 13:30
0

NE VERUJU: Nada Topčagić i njen suprug šokirani hapšenjem Zorana Marjanovića!

Poznata folkerka šokirana je informacijom da je Zoran Marjanović osumnjičen za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

Zoran Marjanović uhapšen je zbog sumnje da je u aprilu prošle godine na na monstruozan način oduzeo život supruzi Jeleni Marjanović, a ova informacija šokirala je celokupnu javnost, ali i folk pevačicu Nadu Topčagić, koja je bila Jelenina bliska prijateljica.

Na telefon Nade Topčagić javio se suprug Zlatko Đorđević, koji je rekao da su on i Nada šokirani informacijom o Zoranovom hapšenju.

Ne znamo da li je to tačno, sada su nam javili. Ne bismo da komentarišemo to, ne verujemo. Nemamo pojma, u haosu smo… Sad smo i mi saznali. Čekajte da vidimo da li je tačno, ne znam. Mi smo bili prijatelji sa tom kućom, ne znam šta da vam kažem, to bi za nas bilo strašno, kada bi to bilo stvarno tako – podelio je Zlatko svoje i Nadine utiske.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter