Izvor:
16.09.2017 u 13:57
0

KRAJ LJUBAVNE ROMANSE: Jelena Rozga i Stjepan 2Cellos raskinuli veridbu!

Poznata pevačica i član planetarno popularnog benda "2Cellos" stavili su tačku na njihovu ljubav, a sada je Jelena rekla šta je želela povodom raskida.

Jelena Rozga (40) dve i po godine je bila u emotivnoj vezi sa muzičarem Stjepanom Hauserom (31), a od nedavno su bili i vereni. Međutim, iako su im mnogi predviđali brak i decu, do toga nije došlo.

Rozga je hrvatskim medijima potvrdila da je došlo do kraha romanse o kojoj se naširoko pisalo i pričalo po regionu.- Ovim putem želim obavestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molim vas da je poštujete – jasna je bila pevačica, koja po svemu sudeći ne želi da tuguje i spremna je za nove ljubavi.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter