Izvor:
17.09.2017 u 16:21
0

POPUCALA PO ŠAVOVIMA: Pevačica jedva uspela da sputa suknju, ali je na radost mnogih sevnula guza!

Pevačica sa Balkana uvek je bila jedna od omiljenih među onima koji vole lepe ženske atribute. Nekada ih je sama namerno isticala, a nekad su oni sami dolazili u prvi plan. Tako je i ovoga puta bilo sa Nives Celzijus.

Poznata hrvatska pevačica došla je na snimanje serije savršeno pripremljena. Svoju atraktivnu pozadinu smestila je u kariranu suknju. Sve se činilo skoro pa idealnim.

U jednom trenutku, Nives je za potrebe uloge morala i da potrči. Ipak, izgleda da je suknja bila previše uska pa je pod pritiskom počela da puca. U prvi plan je sevnula i njena pozadina.

I to pred svima. Kada je to videla, Nives nije znala kako da reaguje, ali svakako što nije propustila je da taj trenutak ovekoveči svojim mobilnim telefonom.

Na kraju je sve ipak bilo pod kontrolom budući da se Nives snašla i uz nečiju pomoć zašila preusku suknju. Inače, poznata pevačica ovih dana snima seriju "Čista ljubav" u kojoj igra zlobnicu Snežanu.

Blic.rs
Foto: Arhiva/ Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter