Izvor:
17.09.2017 u 19:19
0

LUKASOVA BIVŠA SE KRIJE IZA STIKERA: Fotografijom na instagramu pokazala u kakvom je raspoloženju!

I dalje nastvalja svoje nepisano pravilo- ne oglašavati se rečima, već fotografijama. Svakom novom, Lukasova Sonja ima nešto da poruči. Ni ovoga puta nije bilo drugačije.

Na slici koju je objavila na društvenim mrežama, Sonja je iskoristila sve popularnije "stikere" uz pomoć kojih je njeno lice postalo pomalo i neprepoznatljivo. Time je pokušala da ga sakrije, a u prvi plan su došle i njene usne koje su, čini se, još veće nego što su bile.

Međutim, mnogo zanimljivija je poruka koju je ostavila uz tu objavu.

"Nikad ne objašnjavaj sebe", naglasila je Lukasova i dalje zakonita supruga. Pre izvesnog vremena, Lukas je otkrio da se njegova supruga služila raznim, kako i sam kaže, ritualima koji su ga šokirali.

Blic.rs
Foto: Arhiva/Screenshot Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter