Izvor:
19.09.2017 u 13:39
0

NATAŠA BEKVALAC NEĆE ĆERKI DATI SRPSKO IME: Evo koja su u najužem izboru!

Pevačica će sledeće godine postati majka po drugi put, a uveliko razmišlja o svakom detalju koji će pratiti dolazak još jedne naslednice na svet.

Nataša Bekvalac (36) iznenadila je javnost kada je nedavno objavila da je u drugom stanju, a objavom na društvenim mrežama otkrila je da čeka devojčicu.

Kako je u više navrata navodila da nije sigurna kakva bi bila majka dečaku, potajno se nadala curici, te joj je ispunjena velika želja da njena ćerka Hana (10) dobije sestru.

Nataša i njen budući suprug Luka Lazukić uveliko planiraju detalje devojčicinog rođenja, kao i svega onog što to sa sobom nosi.

Odlučili su da joj neće dati srpsko ime, pa intenzivno razmišljaju na tu temu.

Nekoliko ruskih imena je u najužem izboru, a vrlo brzo će odlučiti kako će se ćerka zvati.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter