Izvor:
22.09.2017 u 16:46
0

Nikolija Jovanović priznala da voli da fotošopira slike!

Nikolija Jovanović, mlada pevačica, priznala je ono što mnoge njene koleginice ne žele da priznaju ni za živu glavu, a to je da ponekada voli da svoje slike provuče kroz fotošop.

Nakon jedne objavljene slike na Instagramu mnogi su pomislili da Nikolija koristi botoks.

– Botoks nisam do sada koristila. Još sam mlada, rano je za botoks, ali to ne znači da ga neću raditi – kaže Nikolija i bez ustezanja otkriva da često pribegava programima za ulepšavanje, te da zbog toga uvek izgleda sveže i podmlađeno.

– Ne čudi me što se na društvenim mrežama kada objavim neku fotografiju potegne diskusija o tome da li sam radila botoks ili nešto slično… Svi mi ponekad koristimo fotošop, nekad preteramo, prepeglamo se i onda izgledamo ovako mlade kao preparirane mačke. To ulepšavanje fotografija je meni u nekom domenu zabave jer ja nemam problem da posle takve neke fotografije objavim i neku bez šminke, snimam se potpuno opušteno ujutru dok pijem kafu… Ja nemam problem s tim. Meni fotošopiranje dođe kao zamena za igrice na Plejstejšn-u. Volim da se igram sa fotošopom, tako da to peglanje nije botoks, nego fotošop! Uopšte me ne dotiču ti neki komentari o estetskim korekcijama, i ne bežim od njih. Bavim se javnim poslom, sve treba da izgledamo mlađe i lepše – rekla je popularna pevačica za Pink.

Izvor: Svet Plus
Foto: Instagram/ nikki_nicole_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter