Izvor:
23.09.2017 u 13:55
0

NIJE IMALA PARA NI ZA JAJA: Rada Manojlović otvoreno o teškom početku!

Pevačica Rada Manojlović bez dlake na jeziku otkrila je kako joj je bilo na početku karijere, dok još nije bila afirmisana kao pevačica.

– Nisam imala para ni za taksi. Pržila sam jaja kod kuće, a nekad sam ih pozajmljivala i od komšije. Bukvalno sam odvajala novac od svirki da bih mogla da platim spotove, i uvek mi se na kraju isplatilo. Malo se stisneš, ali to nije ništa strašno ako znaš da ćeš na kraju imati pozitivne rezultate – rekla je folkerka u jednoj emisiji koja – osim što novac ulaže u karijeru – pomaže ocu i sestri, a i napravila je kuću u rodnom selu Četerežu i kupila stan u Beogradu.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter