Izvor:
24.09.2017 u 15:13
0

ŽIVOTNA DRAMA NEKADA POPULARANE TAJČI: Bitka sa opakom bolešću supruga!

Tatjana Kameron, kako glasi puno ime nekadašnje Evrovizijske učesnice Tajči, otkrila je kako prolazi pakao zbog opake bolesti, sa kojom se njen suprug već mesecima bori.

Pevačicin suprug Matju boluje od četvrte faze raka pluća koji je metastazirao, a njegov današnji rođendan jako joj je teško pao. Otvorila je dušu svojim prijateljima i pratiocima na Fejsbuku s fotografijom uz koju stoji potresan status.

– Ovo smo mi. Pre godinu dana. Moj suprug Matju. Pravi blagoslov. Danas je njegov rođendan… I ne mogu da podnesem to što se probudio sam, u bolovima, u bolničkom krevetu… (Ja sam kod kuće sa decom). On je snažan i jak i ima najsnažniju veru. I ja sam snažna i znam kako da prebrodim emocionalnu bol i da pronađem ljubav u njoj. Upkos tome, rak je grozan, škodi mu, uništava njegov život i lomi moje srce u komade. Danas ću plakati. Između onih dobrih trenutaka… (da, oni su i dalje ovde) – navela je Tajči na društvenoj mreži.

Tatjana je na vrhuncu svoje popularnosti napustila Balkan i preselila se u Ameriku gde je pronašla svoj mir. Udala se i rodila tri sina. Iako njen suprugu ima tek 46 godina i nije pušač, nedavno je otkrio da boluje od četvrte faze raka pluća. Doktori su mu prognozirali još samo godinu dana života.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter