Izvor:
12.10.2017 u 22:59
0

ZBOG NJE OSTAVIO ROZGU? Stjepan Hauser u društvu poznate lepotice! (FOTO)

Pre nekoliko nedelja objavljena je vest da su Jelena Rozga i njen izabranik Stejpan Hauser stavili tačku na dvoipogodišnju vezu. Ubrzo nakon toga pojavile su spekulacije da je našla novog.

Za to vreme Stjepan je boravio u Americi i tamo svirao. Prema pisanju medija, zbližio se sa pijanistkinjom Lolom Astanovom sa kojom je i svirao i nastupao. Ona je postala poznata po svom talentu, ali i zanimljivim kombinacijama koje nose na fotografijama.

Na skoro svakoj otkrije noge i pokaže čime zapravo raspolaže. Često se fotografisala i za potrebe poznatih modnih magazina.

Lola je objavila i snimak na kojem oni sviraju, a neko je ostavio komentar "Nađite sobu" aludirajući da među njima postoji nešto više od saradnje.

Izvor:blic.rs
Foto:Instagram/lolaastanova;Twitter/MiranTheTempest

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter