Izvor:
13.10.2017 u 16:01
0

TUČA NA CRVENOM TEPIHU: Glumac prebio novinara! (VIDEO)

Sukobi na relaciji poznata ličnost- novinar izgleda da su prisutni svuda. Toga ima i kod nas, ali i preko granica naše države. Priča od koje su mnogi zanemeli dogodila se u Americi.

Poznati glumac iz meksičkih sapunica Eduardo Janjez ošamario je novinara zbog naizgled običnog pitanja. Ovaj 57-ogodišnju glumac je vidno revoltiran pitanjem o sinu prvo zapretio, a nakon toga pred svima udario šamar Paku Fuentesu.

Pako mu je postavio pitanje u vezi sa njegovim sinom koji je izazvao saobraćajnu nesreću, kako se mladić danas snalazi za novac, s obzirom na to da nije želeo da mu otac plati štetu koju je izazvao tom prilikom.

Janjeza je to iznerviralo pa je Paku prvo rekao da "ako ga interesuje kako je njegov sin, da pita samog sina", a kada mu je novinar naglasio da samo radi svoj posao jer to interesuje javnost i ponovo upitao, Janjez mu je bez ustezanja udario šamar.

Ovaj slučaj potresao je javnost u tom delu Amerike, a sve kolege stale su na stranu napadnutog novinara.

Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot Youtube/CBS Los Angeles

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter