Izvor:
16.10.2017 u 08:36
0

NI SAM NE ZNA KOJA MU JE OPERACIJA PO REDU: Miki Rurk ponovo posetio plastičara i sada izgleda OVAKO (FOTO)

Za slavnog glumca Mikija Rurka (64) može reći da je prošao sve u životu. Uloga zavodnika u kultnom filmu “Devet i po nedelja” donela mu je tutulu najseksi muškarca, filmski kritičari su njegov talenat uzdizali u nebesa.

Bio je na vrhuncu slave, a osetio je i dno. Alkohol, droga, tuče… samo su deo mračnog perioda Mikijevog života.
Bezbroj plastičnih operacija u potpunosti su mu promenile lični opis, a taman kad se činilo da je njegova karijera okončana, trijumfalno se vratio na veliko platno ulogom u filmu Roberta Rodrigeza “Sin City”.

Ali, adrenalin mu je očigledno u krvi, pa je tako nekadašnje poroke zamenio boksom. Zbog ovog sporta, a i loše odrađenih plastičnih operacija, njegovo već drastično promenjeno lice je postalo još manje privlačno.

Taština mu ipak ne da mira, redovno nosi periku (jer je skoro potpuno izgubio kosu), a odlučio je i da se ponovo podvrgne “ulepšavanju”. Nedavno je po ko zna koji put operisao nos.

Iako mu je lice od operacije otečeno, prognoze su ipak da ga “novi nos” neće posebno ulepšati

Izvor: Gloria
Foto: Screenshot Youtube/Digital Muscle TV
Instagram/people__stars

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter