Izvor:
16.10.2017 u 19:36
0

DALILA PODELILA SA SVIMA TRAGIČNE VESTI: Jako je bolestan, ne mogu da izgovorim šta mu je…

Pobednica "Parova 5" podelila je sa svojim pratiocima tužne vesti.

Dalilin i Dejanov pas Tedi je jako bolestan.

Oni su očajni i ne mogu da mu pomognu.

– Mislim da smo dužni da vam javimo zašto se ne oglašavamo jer sam dobila bezbroj poruka u inbox.. Teddy nam je jako bolestan i molimo Boga da bude sve uredu… Cijeli dan smo preplakali i bili kod doktora.. Sinoć smo došli iz Bosne u Bg da bi bio kod svog doktora. Jako mu je loše i nemam snage ni da izgovorim šta mu je… Samo molimo dragog Boga da se izvuče iz ovog i da ponovo bude najrazigranije stvorenje na svijetu. Hvala vam svima koji šaljete poruke da ozdravi što prije… On je jak jer smo i mi jaki i nadamo se najboljem… Jako je naše najljepše stvorenje,proći će,mi vjerujemo u to – napisala je Dalila u objavi na Instagramu.

Nadamo se da će Tedi u narednom periodu biti bolje i da će se oporaviti.

Happytv.rs
Foto: Instagram/dalila_dragojevic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter