Izvor:
19.10.2017 u 18:57
0

OŽENIO JOJ SE BIVŠI MUŽ: Evo šta o tome kaže Snežana Dakić! (foto)

Otkrila u kakvim su odnosima.

Biznismen Vladimir Mikić izgovorio je sudbonosno „da” Jovani Miljković i treći put uplovio u bračnu luku. Venčanje je održano u jednom luksuznom beogradskom hotelu, i to za 200 zvanica. Bivša supruga Vladimira Mikića, voditeljka Snežana Dakić je otkrila da nema mesta sujeti, te da joj ne smeta što se njen bivši partner ponovo oženio.

– Naravno da sam čestitala Vladimiru. Poželela sam mu svu sreću ovoga sveta – rekla je Snežana za i priznala da između nje i Vladimira ne postoje nesuglasice.

– Nas dvoje smo ostali u dobrim odnosima i zaista se odlično slažemo – dodala je voditeljka.

Nakon razvoda od Snežane Dakić, Vladimir Mikić nije ostavio nezbrinutu svoju bivšu suprugu i ćerku Lauru, već im je, kako je i sam otkrio, ostavio stan, a daje i pozamašnu alimentaciju.

– Već sam na suđenju rekao da stan ostavljam njoj i Lauri. Smatram da im taj stan pripada, ali procedura je takva da to mora da se ozvaniči i na sudu. Realan sam u celoj situaciji, a ako druga strana misli da je malo to što pružam, onda je ona nerealna. Sami procenite da li je mnogo ili malo mesečna alimentacija od 350.000 dinara – izjavio je Vladimir nakon razvoda.

Biznismen i njegova nova supruga nisu štedeli na venčanju, pa su izdvojili pozamašnu svotu kako bi sve izgledalo kao u bajci. Prvi ples je bio uz pesmu Selin Dion, dok su nakon toga imali i vatromet, koji je trajao ceo sat.
Vladimir je otkrio će mu treći brak biti i poslednji.

– Hvala vam od srca. Malo sam promukao, pa ne mogu mnogo da pričam, ali će ovog puta zaista biti treća sreća – izjavio je nakon venčanja Mikić i priznao da sa Jovanom radi na prinovi.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter