Izvor:
19.10.2017 u 15:00
0

GLUPO JE DA SE SKIRVAMO: Miloš Biković otkrio koliko je dugo u vezi sa lepom Ruskinjom i šokirao sve! (foto)

Iako dosad nije želeo da priča mnogo o svom emotivnom stanju, odlučio je da to promeni, pa je za jedan ruski magazin naveo koliko traje romansa sa lepom Ruskinjom i iznenadio mnoge.

Iako se prvobitno pisalo da su Miloš Biković i Aglaja Tarasova u emotivnoj vezi tek nešto više od nekoliko meseci, čini se da su uspeli da prevare sve, a srpski glumac rešio je da stavi tačku na nagađanja o početku njihove ljubavi.

– Glupo je da se skrivamo kada smo više od godinu dana zajedno – naveo je on, iznenadivši mnoge obožavatelje, koji nisu znali da su od prošle godine u vezi – pa su mu ostavili veliki broj poruka na društvenim mrežama.

Miloš je priznao i da je do ušiju zaljubljen u svoju dragu, ali da o braku još uvek ne razmišlja.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter