Izvor:
31.10.2017 u 18:25
0

STIGLE RODE: Poznata misica na svet donela devojčicu!

Poznata misica i voditeljka, Sanja Papić, porodila se juče u Narodnom frontu i na svet je donela devojčicu.

Ona je na svom Instagramu napisala da je 30.10. najsrećniji dan u njenom životu, a njeni prijatelji su oduševljeni i svi su joj poručili da je princeza konačno stigla.

Inače, Sanja Papić se letos udala za advokata Mišu Ognjanovića, a nedavno je otkrila da njih dvoje muče muku da izaberu ime za ćerkicu.

Meni je ovo prvo dete. Toliko bih volela da meni može da šapne beba kako želi da se zove, jer ja sam po pitanju toga užasno teška. Naša radost je radost kao i svih budućih roditelja, neizmerna. U perspektivi, zamišljam njeno detinjstvo na Maldivima i tu je baš jedna nevina situacija za odrastanje – rekla je Sanja

Sanja za sada nije otkrila ime deteta.

Blic.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter