Izvor:
04.11.2017 u 19:27
0

VELIKA PODRŠKA SUPRUGU: Poznata voditeljka uživa život na kakvom joj mnogi zavide!

Ona je jedno od najpoznatijih lica na prostoru Srbije. Dugogodišnja televizijska karijera i građenje imidža bez skandala, uvrstili su Maju Nikolić u jedno od zvučnijih imena u novinarstvu.

Uz upotpunjen poslovni život, i privatnim i te kako može da se pohvali. Maja je skoro uvek uz svog supruga Aleksandra, a prati ga i na svim bitnim događajima na koje on mora da se odazove zbog prirode svog posla.

Tako su i ovoga puta otputovali u London gde su bili gosti na proslavi Trijateralne komisije. Upravo se sa tog mesta Maja pohvalila svojim pratiocima na društvenoj mreži "Instagram". Samim tim, Maja je i jedna od retkih voditeljki sa ovih prostora koja može da se pohvali životom na visokoj nozi, a upravo je zbog toga često u društvu diplomata, inostranih političara i zvaničnika.

Blic.rs
Foto: Instagram-majanikolicmaja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter