Izvor:
05.11.2017 u 01:10
0

OGLASILA SE ANA NIKOLIĆ: Ovo je moj najveći životni poraz!

Pevačica nije želela da krije da je odlučila da stavi tačku na brak sa poznatim muzičarem, te se obratila svima na društvenim mrežama u vidu otvorenog pisma za javnost.

Ana Nikolić je danas na svoj Instagram profil napisala šta misli povodom razvoda od Stefana Đurića Raste, te je otkrila da ga nikada neće "blatiti" javno.

– Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu. Jedna porodica se raspada… Nemojte biti tako zluradi i surovi. Od mene nikada ružnu reč nećete čuti… Kao što ne dozvoljavam nikome ružnu reč da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama. Hvala – navela je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter