Izvor:
05.11.2017 u 16:27
0

„KRIZA“: Goga Sekulić zbog ovoga odložila svadbu!

Otkako je uplovila u vezu sa 14 godina mlađim sportistom Urošem i preselila se s njim u Cirih, Goga Sekulić se smirila, međutim, ipak je rešila da pošalje oštru poruku estradi.

Moja nova pesma „Kriza“ će razvaliti. Mislim da sam uspela da uprkos nogobrojnim muzičkim trendovima ponovo budem nova Goga, a posebno sam srećna što kao gost u pesmi učestvuje Mile Kitić. Nije lako doći do Mileta, a i svima je jasno kolika je njegova popularnost kako u Srbiji, tako i izvan granica naše zemlje – rekla je pevačica, koja će još malo sačekati na svadbena zvona, pošto dolazi u Srbiju da promoviše spot.

izvor:alo.rs
Foto:Instagram/sekulicgoga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter