Izvor:
05.11.2017 u 20:53
0

DA LI ĆE SE JK I POPOVIĆ NALJUTITI NA BRENU POSLE OVE IZJAVE? Ne verujem da će uspeti (VIDEO)

Lepa Brena pojavila se na jednom dogašaju gde je rado poričala sa ekipom emisije "Glamur", kojoj je rado otkrila nove planove u karijeri.

Ona je izjavila da je vratila staru energiju, kao i da uskoro izlazi njena nova pesma:

– To je jedna nostalgična i vrlo emotivna pesma i jedina koju je za mene radio Dragan Brajović Braja. Pesma se zove "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?", snimali smo spot na različitim lokacijama – rekla je legendarna pevačica.

Jelena Karleuša je nedavno izjavila da je Saša Popović nosi na ramenima, kao Brenu na turneji, a ona to komentariše ovako:

– Pitanje je da li će on nju moći da podigne, Mi smo to baš dugo vežbali, ali i ja bih to volela da vidim. To bi bio potpuni šok – rekla je Brena kroz smeh, a šta je još rekla o JK, kao i kako sebe vidi u pevačkoj penziji, saznajte u snimku.

Happytv.tv
Foto: Screenshot Youtube/Glamur Tv Happy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter