Izvor:
06.11.2017 u 01:03
0

SINAN SAKIĆ BOLJE: Pevačeva žena se oglasila na Facebooku!

Hvala svim davaocima krvi, svim ljudima koji su nas bodrili i molili se sa nama – napisala je Sabina Sakić na Fejsbuku.

Sinan Sakić imao je velikih problema sa zdravljem, zbog čega je boravio u bolinici u Tuzli. Njegova supruga Sabina se ponovo oglasila i otkrila da je njen muž sada u Beogradu na lečenju.

Ovim putem želimo se zahvaliti načelniku Interne klinike, šefu intezivne terapije i našem dragom profesoru i svim drugim doktorima, sestrama ,tehničarima, ma svim ljudima koji su se izborili za Sakićev život koji je visio o koncu. Doputovali smo sanitetom u Beograd. Zasad je Sakić u stabilnom stanju. Hvala svim davaocima krvi, svim ljudima koji su nas bodrili i molili se sa nama. Puno vas pozdravljamo i volimo – napisala je Sabina na Fejsbuku.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva/Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter