Izvor:
06.11.2017 u 01:53
0

RAZVOD VREDAN POLA MILONA EVRA: Sud će doneti odluku o imovini popularnog para!

Pevačica je juče potvrdila tračeve da se razvodi od Stefana Đurića, a sada je do javnosti dospeo detalj vezan za podelu imovine.

Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu! Jedna porodica se raspada. Nemojte biti toliko zluradi i surovi! Od mene nikada ružnu reč nećete čuti, kao što ne dozvoljavam nikome da izgovori ružnu reč o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško – bila je iskrena Ana Nikolić na društvenim mrežama.

Brakorazvodna parnica je pokrenuta, njih dvoje su tokom zajedničkog života započeli gradnju vile od 500 kvadratnih metara, u vrednosti od pola miliona evra.

Pretpostavlja se da će ona predstavljati najveći problem u sudskom sporu, a meseci koji slede doneće epilog ove priče.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter