Izvor:
06.11.2017 u 16:01
0

SARA NAREDILA: Glumice serije „Seks i grad“ se zaklele da neće ni reč progovoriti o Kim Katral!

Svađa između Sare Džesike Parker i Kim Katral postala je toliko ozbiljna da su njihove koleginice bile primorane da odaberu stranu.

Kako pišu strani mediji, Sintija Nikson (Miranda) i Kristin Dejvis (Šarlot) poslednjih par nedelja osećale su ogromnu tenziju zbog bliskih prijateljica. Više nisu mogle da podnesu konstantne prozivke u medijima, pa su odlučile da odaberu stranu i podržale Saru.

– Sara ne voli dramu. Ona, Kristin i Sintija su jako ljute. Zaklele su se da više neće progovoriti sa Kim – rekao je neimenovani izvor za jedan magazin.

Izvor dodaje i da loši odnosi između Sare i Kim nisu nikakva novost. Iako u seriji glume najbolje drugarice, u pravom životu je to bilo mnogo drugačije.

– Kim i Sara se nisu slagale još od prvog dana, ali su se pravile da se vole u prošlosti. Očigledno, Kim je dosadilo da glumi dobricu – izjavio je izvor.

Isti izvor je za kraj dodao da čak i ako Kim promeni mišljenje i poželi da snimi poslednji nastavak "Seks i grad", do filma ipak neće doći jer ostale devojke više ne žele nikakvu saradnju sa njom.

Izvor: Tračara
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter