Izvor:
07.11.2017 u 04:26
0

RASTU TENZIJE: Rasta tražio da vidi ćerku, a Ana reagovala ovako!

Po povratku sa dva nastupa koje je imao za vikend u Švedskoj, Stefan je pitao Anu da poseti naslednicu.

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta i nakon rastanka nastavili su da komuniciraju, saznaje "Blic". Bez obzira na teške reči koje su pale pre nego što je Rasta napustio porodični dom, pevačica je odlučila da zarad ćerke Tare koju ima sa njim pristojno se javlja na njegove pozive. Tako je bilo i ovog puta kada se Stefan vratio iz Švedske i poželeo da vidi ćerkicu.

– Rasta je poslao Ani poruku da bi voleo da vidi Taru kada se vrati sa nastupa. Ana oko toga neće praviti problem jer joj je stalo da njihova ćerka ima zdravo detinjstvo i komunikaciju sa oba roditelja. Iako je još beba, pevačica je uverena da deca osećaju sve što se događa u porodici, zato će učiniti sve da Tara njihov rastanak ne oseti. Ona neće braniti Stefanu da viđa naslednicu, to je rekla i advokatu da ima na umu kada bude sastavljao zahtev za razvod braka koji će ona podneti – kaže naš izvor blizak Nikolićevoj.

Iako se danima pričalo o njihovom razlazu, Ana je tek pre dva dana potvrdila da su informacije tačne.

– Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu. Jedna porodica se raspada… Nemojte biti tako zluradi i surovi. Od mene nikada ružnu reč nećete čuti… Kao što ne dozvoljavam nikome ružnu reč da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama. Hvala – napisala je na društvenim mrežama.

Ni ona, ni Rasta juče nisu odgovarali na naše pozive, tako da pravi razlog rastanka još uvek nisu otkrili javnosti.

izvor:blic.rs
Foto:Instagram/ananikolicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter