Izvor:
08.11.2017 u 02:42
0

STVARNO JE KRAJ? Džordž Kluni saopštio DRAMATIČNU ODLUKU!

Džordž Kluni objavio je da odustaje od svoje holivudske karijere. Nećemo ga, čini se, tako brzo videti na velikom platnu. Poslednje filmske uloge odigrao je tokom 2016. godine, a sada je za The Sunday Times izjavio kako gluma više nije na njegovoj listi prioriteta. Ne treba mu više, kaže, novac.

"Već dugo vremena bavim se glumom i znate, imam 56 godina. Nisam više momak koji osvaja devojke, ili barem ne bi trebalo da budem", rekao je Kluni i dodao da bi ga neka izvanredna odluka ipak mogla dovesti ponovno pred kamere. Otvoreno je rekao i da je zahvaljujući glumi plaćao račune, ali novac mu više ne treba. Prodao je kompaniju za proizvodnju tekile za milijardu dolara i da mu je novac nepotreban.

Dotakao se Kluni i političkih ambicija, o kojima se šuška već neko vreme. Rekao je kako ga sve više ljudi podstiče na ulazak u politiku, pogotovo otkako je Tramp postao predsednik.

"Uvek sam bio uključen u politiku. Moj otac bio je u trci za Kongres i politika je u mojoj porodici uvek bila prisutna. Mogu da pomognem onako kako znam najbolje, poput slanja poruka biračima, ali političkih aspiracija nemam", zaključio je Kluni.

izvor:stil.kurir.rs
Foto.Instagram/amalclooney

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter