Izvor:
08.11.2017 u 19:37
0

KRUNIŠE VEZU BRAKOM: Udaje se naša poznata pevačica!

Poznata pevačica Marina Visković donela je odluku da se, nakon višegodišnje skladne veze, konačno na večnu ljubav zakune svom emotivnom partneru Mirku Vukoviću.

Prema najnovijim infomacijama koje su preplavile domaće medije, Marina i Mirko su zaključili da je došao pravi trenutak da zvanično sklope brak, budući da su dugo zajedno, ali i zbog toga što su pre više od godinu dana započeli zajednički život.

Kako se priča, zaljubljeni par odlučio je da sklopi brak na proleće sledeće godine, tačnije u maju, za kada je već zakazana ceremonija venčanja.

Sredinom jula ove godine Marinin dečko Mirko uhapšen je u policijskoj akciji "Ares" zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Marina najpre nije želela da se oglašava, već je svom izabraniku dan posle njegovog hapšenja pružila podršku objavljivanjem njihove zajedničke fotografije, a posle Vukovićevog puštanja na slobodu Marina je u svom prvom obraćanju medijima otkrila da je presrećna jer je ponovo sa svojim dragim.

izvor:alo.rs
Foto:Twitter/DACH0Z

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter