Izvor:
10.11.2017 u 02:25
0

SEKA ALEKSIĆ PRIZNALA: Otkrila šta joj se dogodilo u toku trudnoće sa sinom!

Seka Aleksić je pre nešto više od godinu rodila sina, a trenutno je u procesu vantelesne oplodnje, jer želi da mu podari brata ili sestru. Pevačica je navela da ništa što je vezano za drugo stanje žene ne bi trebalo da bude tabu tema, a otkrila je i šta joj se dogodilo u toku trudnoće sa sinom.

Seka je rekla da se tokom blagoslovenog stanja susrela sa prevelikom željom za spavanjem, što ju je omelo u mnogim aktivnostima koje inače obavlja. Ona je sve podredila trudnoći, pa se u tom periodu odrekla svih obaveza.

– Prvih osam nedelja imala sam blage mučnine i spavala po dvanaest-trinaest časova dnevno. Rekord mi je čak sedamnaest sati, sa kratkim tridesetominutnim buđenjem, rekla je Seka i dodala da nije tako bilo sve vreme.

– Posle dva meseca svi ti simptomi su nestali, dodala je pevačica. Folk zvezda se nada da će iduće godine roditi još jedno dete.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/seka_aleksic,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter