Izvor:
10.11.2017 u 14:39
0

MIA BORISAVLJEVIĆ I JELENA KOSTOV DOBRE DRUGARICE: Uživaju u kućnom ambijentu!

U februaru je na svet donela sina Miliju, a njena koleginica će se, ukoliko sve bude po planu, poroditi idućeg februara i dobiti naslednicu, što je atraktivna Valjevka nedavno otkrila svima putem društvenih mreža.

Jelena Kostov (33) ove godine je dobila svoje prvo dete, o čemu je oduševljeno u više navrata javno pričala. Malo ko je znao da se druži sa Mijom Borisavljević (33), koja je u šestom mesecu trudnoće, a njihova zajednička fotografija pronašla je put do društvenih mreža.

Na fotki vidimo kako uživaju u lepoj atmosferi, a kućni ambijent im, po svemu sudeći, jako prija u ovim hladnim danima.

Kako je Borisavljevićevoj termin u februaru iduće godine, obe bi trebalo da imaju decu rođenu u ovom mesecu, s tim što Mia, za razliku od Jelene, očekuje devojčicu.

Izvor: Blic
Foto: instagram/miaborisavljevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter