Izvor:
10.11.2017 u 18:31
0

ODJEKNULO KAO BOMBA: Turski mediji tvrde da je njihovoj ljubavi došao kraj! (foto)

Mediji se utrkuju ko će pre preneti vest o ovoj porodici, a najnovija koja je na nekoliko strana tabloida jeste da se razvode.

Par navodno ima problema u braku i dugo se već nigde ne pojavljuju zajedno. Kako prenose mediji, navodne sve češće svađe dovele su do toga da počnu da razmišljaju o razvodu.

Međutim, Emina i Mustafa su se pre nekoliko dana pojavili na otvaranju jednog šoping-centra, a Mustafa je tada za "Haberler" rekao:

– Imamo 14 godina saveza, tako da ima svakakvih vesti. Kada bih rekao da nemamo svađe i razmirice u braku, lagao bih. Međutim, ne sada i sve je u redu – rekao je Mustafa, dok se Emina osvrnula na ljubomoru.

– Ne postoji takva stvar. Ja sam voljna da je analiziram kad god i gde god da se pojavi – dodala je.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/eminajahovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter