Izvor:
10.11.2017 u 21:34
0

SEKA SABLJIĆ: Teško praštam ljudima koji su me povredili!

Za našu proslavljenu glumicu Seku Sablić kažu da je čvrsta žena, oštrog karaktera i sa pravednim odlukama, ali zato poručuje da nikada nije opraštala ljudima koji su je povređivali.

Ne mislim o prošlosti. Nemam to osećanje. Često čujem da treba oprostiti. Ja ne mislim tako. Imam jedan fatanstičan talenat za brisanje – ono “delite“- ali nikome, ko god da me je povredio, nisam oprostila. Tu reč nikada nisam upotrebila. Ja ne znam šta znači opraštanje, ja se okrećem, odlazim, zaboravljam te, ne postojiš više za mene. Ali oprostila nikome nisam, niti bih. Pogotovo što osećaj pravde zuzima veliki prostor u mom karkteru – istakla je Jelisaveta Seka Sablić u intervjuu za “Hello“.

Na pitanje zašto za sve vreme svog umetničkog stvaralašta nije napisala autobiografiju, a siogurno je da bi mogla, koju bi ostavila svom narodu, ona je poručila:

Nisam. Mene je, kad se malo udubim u to, uvek čudlio kako ljudi imaju potrebu da ostavljaju za sobom neke tragove, ne samo tagove nego dobre slike o njima ili šta ja znam. Nikada nisam imala tu želju, tu potrebu, naprotiv. Mislim da bi sve to trebalo da ode s tobom, a sve iza nas da se izbriše – iskreno je poručila glumica.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter