Izvor:
12.11.2017 u 15:03
0

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Posle grudi, operisala i nos!

Pevačica do sada nije želela da komentariše navode da se podvrgla estetskoj korekciji.

Aleksandra Prijović je na kraju ipak popustila i priznala kako je morala da poseti hirurga.

"Rekla sam sebi da priču neću da komentarišem i samo sam čekala da me to neko pita. S druge strane, ja od toga ne želim da pravim cirkus. Uvek sam bila iskrena i nikada nisam lagala", započela je Prijovićeva svoje izlaganje i nastavila:

"Moram vam priznati da sam imala vrlo veliki problem sa disanjem, tako da je bilo neminovno da dođe do operacije. Jedna nozdrva mi je bila potpuno zapušena i prosto sam morala da odem i rešim taj problem", rekla je Aleksandra i time potvrdila da je u novembru ove godine korigovala svoj nos i rešila zdravstveni problem sa devijacijom.

Iako se u poslednje vreme sve češće spekuliše kako Aleksandra i Filip više nisu zajedno, ta priča je pala u vodu kada se on pojavio na njenom nastupu. Ipak, podrška ostalih Živojinovića je izostala.

"Naravno da je Filip tu, on je moja podrška i uvek je tu za mene. Što se tiče ostalih, oni su otputovali sa Brenom za Beč, jer ona tamo ima koncert", rekla nam je Aleksandra.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/aleksandraprijovic, YouTube Printscreen/IDJVideos.TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter