Izvor:
12.11.2017 u 15:14
0

SAŠA KOVAČEVIĆ PONOVO ZALJUBLJEN: Želim da postanem otac što pre!

Pevač je odnedavno ponovo zaljubljen, pa je priznao i da bi voleo da postane otac.

Iako svoju vezu sa Zoranom Tasovac krije daleko od očiju javnosti, Saša Kovačević otkriva da je srećan i zaljubljen, te da mu je u novoj vezi najvažniji mir i podrška koju dobija od svoje lepše polovine.

Na naše pitanje zbog čega krije atraktivnu lepoticu kao zmija noge, kaže:

– Ne mogu da kažem da se krijemo, oboje smo takvi tipovi da ne volimo da delimo privatnost sa drugima, niti da naš ljubavni život bude pod lupom javnosti. Bitan nam je mir i želimo da ga što duže sačuvamo. Verujem da je Zorana ona prava – rekao je Saša i otkrio nam da ima veliku želju da postane otac.

– Očinstvo je najlepša stvar koja muškarcu može da se desi. Voleo bih da prvo dobijem devojčicu. Uvek su mi bile nekako umiljate i slatke – kaže Saša.

Kako su u poslednje vreme svetsku javnost uzdrmale priče o seksualnom uznemiravanju, nepristojnim ponudama i raznim ucenama, pitali smo Kovačevića da li je nekada doživeo nešto slično.

– Pre deset i više godina, na početku karijere, tačnije, jesam doživeo nešto slično, ali to je daleko iza mene. Ovo je takav posao, ne može da vas začudi ništa, ali zaista se dugo nije desilo da se nađem u takvoj situaciji – iskren je pevač.

Budući da ga koleginica Jelena Karleuša često pohvali, pitali smo ga šta o njoj misli i da li bi sa njom snimio duet.

– Između mene i Jelene već dugi niz godina postoji uzajamna ljubav i poštovanje. Ona je, po meni, najveća balkanska zvezda, vrhunski umetnik, odlično izgleda i uvek mi je drago kada me neko takav pohvali. Ona nosi nešto jedinstveno i zbog toga je ljudi toliko vole. Kada bi došlo do našeg dueta, siguran sam da bi to bilo ispraćeno i vrlo zanimiljivo – kaže Kovačević.

Pop zvezda Saša Kovačević važi za jednog od najzgodnijih muškaraca kod nas. On ne propušta priliku da svakoga dana poseti teretanu, te da svoj izgled dovede do savršenstva. Kako kaže, negativni komentari da je preterao sa vežbanjem, te da sada više liči na bodi-bildera nego na pevača uopšte mu ne smetaju.

– Ulažem u svoju karijeru, pa tako i u svoj izgled, u tome ne vidim ništa loše. Otkad znam za sebe, sledim svoju intuiciju i isključivo se ponašam da meni bude dobro i da se ja osećam odlično u svojoj koži. Svako od nas ima prava na to da sa sobom i svojm telom radi šta želi. Tako bar ja gledam na to – rekao je Saša.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/sashakovacevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter