Izvor:
12.11.2017 u 23:12
0

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTVORILA DUŠU: Ima neostvarenu želju!

Pevačica je otkrila detalje iz privatnog života, pa i nešto što njeni fanovi nisu znali.

Aleksandra Prijović tvrdi da u životu nema nekih velikih želja, ali priznaje da bi i te kako volela da joj se jedna ostvari.

– Iskrena da budem, najviše bih volela da mi se ostvari jedna i najveća. Volela bih da moja porodica, tačnije tata, mama, baka i deka dođu da žive u Beograd. I to negde blizu mene. Zaista mi puno nedostaju, kaže Aleksandra, koja, uprkos ljubavi koju dobija od svog partnera i njegove porodice, ipak želi da joj njeni budu blizu.

– Eto, to je moja neostvarena želja, ali verujem da će se i to ostvariti jednog dana, s obzirom na to koliko mi svi oni nedostaju, kaže Aleksandra.

Kada smo je pitali da li ima neku posebnu želju od Filipa za Novu godinu, uz osmeh nam je rekla:

– Meni je najvažnije da je on pored mene, kaže Prijovićeva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter