Izvor:
13.11.2017 u 16:23
0

PROSLAVA PET MESECI VEZE: Adriana Lima dobila pesmu od dečka!

Mnogi su sumnjali da će ova veza trajati, ali, čini se kako brazilsko-turski ljubavni par sasvim dobro napreduje. Šta više, njihova veza je u pravom cvatu, a sudeći prema današnjim objavama, možemo očekivati i nastavak ove ljubavne priče…

Brazilska manekenka Adrijana Lima (36) i njen godinu dana mlađi odabranik, turski pisac Metin Hara, retko se pojavljuju u javnosti.

Par navodno i dalje živi razdvojeno – on u rodnoj Turskoj, a ona u Sjedinjenim Američkim Državama, pa se njihovi susreti svode na međusobne posete što je bio slučaj i pre mesec dana kad su u međusobnom društvu uživali u Majamiju.

Danas je za njih važan dan, a svoju sreću odlučili su da podele sa pratiocima i obožavateljima na Instagramu.

Manekenka je tako objavila da je na današnji dan pre pet meseci upoznala svog dragog, a tadašnji su susret oboje su zabeležili istom fotografijom na Instagramu.

Upravo tu fotografiju Adrijana je kao podsetnik danas postavila na svoj profil, uz rečenicu:Pre tačno pet meseci upoznala sam i odabrala ljubav. Početak novog početka.

Metin, koji je inače književnik i pesnik, malo se više potrudio pa je svojoj devojci napisao i pesmu koja bi u prevodu glasila:

U beskonačnom tamnom svemiru

Moje je prokletstvo biti dete

Koje se boji noći.

U trenutku kad sam ugledao tvoje oči

Odlučio sam da se borim s beskonačnom prazninom.

Dok mirno spavaš, ljubavi moja,

Boriću se protiv svake noćne more koju imaš,

Dok se mirno ne probudiš,

Dok ne postanemo porodica.

Romantični Metin pesmu je ispratio i fotografijom svoje uspavane lepotice tokom jednog od avionskih letova.

Ljubavne iskre između ovog para su očigledno zaiskrile od prvog dana kada su se ugledali, a Adrijanu nije omela ni činjenica da je samo nekoliko nedelja ranije prekinula vezu s igračem američkog fudbala Džulijanom Edelmanom.

Adrijana je i mama dve devojčica, Siene (5) i Valentine (7), koje je dobila u braku sa srpskim

Izvor: Stil
Foto: Instagram/adrianalima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter