Izvor:
14.11.2017 u 03:38
0

OTVORILA DUŠU: Ana Stanić nikada nije govorila o svom životu, a evo šta je rastuži!

Kada se pre dvadeset godina pojavila na domaćoj sceni, Ana Stanić je bila prepoznatljiva. Nikada od svog stila nije odstupala, kako u muzičkom smislu, tako i u vizuelnom. Važi za jednu od naših urbanih dama koja svojom gracioznošću lako osvaja. Nije osoba koja želi svima da se dopadne. Igra na kartu kvaliteta, a to je dokazala i sa poslednjom pesmom “Ono što smo mi”, za koju je snimala i spot. Njena numera nominovana je čak u deset kategorija za jednu prestižnu manifestaciju u regionu. U spotu je Ana pokazala da poznaje i borilačke veštine.

– Pesma nailazi na super reakcije i sviđa se različitim ljudima. Što se tiče spota, nisam imala prilike ni sa kim da se bijem u životu, niti je to bila inspiracija. Inspiracija je bila to što sam kao mala bila zaljubljena u strip junakinju Modesti Blejz, posle me je fascinirala serija “Nikita” pa film “Kil Bil”. Generalno, sviđale su mi se uvek akcione heroine i poželela sam da u spotu budem jedna od njih i borim protiv zlikovaca i budem nezaustiva. Kroz spot sam htela da prikažem ženu kao snažnu i kao nepobedivu. Svidela mi se ta ideja bez preteranog obraćanja pažnje na tekst kakav je. Pesma govori o jednoj tužnoj ljubavi koja se greškom to dvoje završila, a bila je ogromna – kaže Ana Stanić.

Iako je pesma ženska, u njoj se, kako kaže Ana, pronašao i veliki broj muškaraca. Ljubav je pokretač za sve, slaže se i sama pevačica.

– Što se tiče ljubavi, onaj ko nema ljubav nikada ne može do kraja da bude srećan. Sve je lepše i lakše uz ljubav – ističe ona.

Prema njenim rečima, kroz godine rada trudila se, a kako naglašava, polazilo joj je za rukom da uživa u malim stvarima koje se dešavaju svakodnevno.

– U svakom trenutku pokušavam da izvučem nešto što će me usrećiti. To može da bude predivan razgovor sa drugaricom na kafi, ručku, super izlet, predivan dan u parku sa detetom, super pesma koju sam čula, kada napravim dobru pesmu, kombinovanje prelepih nežnih misli, razmena misli sa ljudima, razmena lepe energije, pokazivanje ljubavi dragim osobama, to je nešto što čoveka čini srećnim. Svi treba da se tudimo da u onim malim stvarima koje nam se dešavaju nalazimo sreću. Nasuprot tome, rastuži me nerazumevanje sa nekim, loši postupci ljudi… – naglašava ona.

Iako često pomisle da je čelična ledi, Ana Stanić kaže da se čuje da nekim ljudima deluje rezervisano.

– Nisam od onih koji na prvu loptu kada nekog ne poznaju budu preterano srdačni. Imam neku potrebu da budem nenametljiva. Tek kada nekog upoznam i kada krene neka lepa energija, tada se malo otvorim. Do tada sam malo zatvorenija. Kada sam među prijateljima, onda je sve drugačije – ističe Ana.

Izvor: Blic Puls
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter