Izvor:
14.11.2017 u 03:53
0

NOVI SKANDAL TRESE ESTRADU: Rada kriva za Anin i Rastin razvod?!

Razvod braka pop pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste izazvao je ogromnu pažnju domaćih medija, pa je u čitavu priču sada upletena i folk pevačica Rada Manojlović.

Naime, Rasta je za Radin novi album uradio jednu pesmu, a kako se pojavila priča da je Ana "rasterivala pevačice iz njegovog studija iz ljubomore", Manojlovićeva se oglasila tim povodom i rekla da ona ne spada u tu grupu.

Nisam kriva za Anin i Rastin razvod. Nemam ništa sa tim. Moram da se ogradim i da kažem da sam u Rastin studio uvek išla sa Harisom. Vest o krahu njihovog braka me je rastužila jer sam ih smatrala savršenim, iako za mnoge nespojivim, spojem – rekla je Rada u jednoj emisiji.

Izvor: Opera17
Foto: Instagram/radamanojlovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter